Reiki cursus

De Reiki-traditie kent twee opeenvolgende Reiki-graden I en II en een meestergraad IIIA en IIIB. Alleen een Reiki-meester kan inwijdingen geven.

Door een inwijding worden de energiekanalen in het lichaam geopend en worden blokkades opgeheven. Er wordt verbinding gelegd met de bron van de levensenergie. Het vermogen om Reiki door te geven, blijft na een inwijding voor het gehele leven bestaan.

Bij iedere cursus wordt een certificaat uitgereikt.

Reiki I

Bij reiki I worden de inwijdingen ontvangen. Verder wordt de geschiedenis van reiki verteld en uitleg gegeven over wat reiki is en wat het voor je kan doen. De verschillende handposities worden geleerd en je leert elkaar en jezelf behandelen. De reiki I cursus wordt gegeven in een groep van drie tot vijf personen, op een zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Zaterdag 20 april ’24 vindt de laatste Reiki I cursus plaats die Lia zal geven!

De kosten voor deze cursus zijn € 75,-. Dit is inclusief lesmateriaal, certificaat en een lunch.

Reiki II

Bij reiki II wordt er nog een inwijding ontvangen. Je leert de symbolen en de daarbij behorende mantra’s. Hiermee kun je op afstand behandelen. Dit wordt ook geoefend. De reiki II cursus wordt individueel gegeven en duurt één dagdeel. Reiki II kun je pas doen als je minimaal drie maanden intensief met reiki I aan de slag bent gegaan.

De kosten voor deze cursus zijn € 100,-. Dit is inclusief lesmateriaal en certificaat.

Reiki IIIA

Reiki IIIA is bedoeld voor je eigen ontwikkeling. Uiteraard ook voor behandelingen van anderen en jezelf. De energiekanalen worden optimaal geopend door één inwijding. Met behulp van het mastersymbool kun je nog intensiever behandelen.

De kosten voor deze cursus zijn € 150,-. Dit is inclusief lesmateriaal en certificaat.

Reiki IIIB

Bij Reiki IIIB word je opgeleid om cursussen te geven en mensen in te wijden. Er vindt eerst een gesprek plaats.

De kosten voor deze cursus zijn € 250,-. Dit is inclusief lesmateriaal en certificaat.