Bach bloesems

Bloesemremedies worden gemaakt van de bloesems van bomen, struiken en planten. De bloesems worden in bronwater aan zonlicht blootgesteld. Daarna wordt het aftreksel vanwege de houdbaarheid in alcohol bewaard.

Bachbloesems werken voornamelijk op energetisch en emotioneel niveau. Elke bloesem heeft zijn eigen trillingsniveau en als je een verstoring hebt in je eigen emotionele energiesysteem kunnen de bloesems je helpen de balans weer te herstellen. Daarom is het belangrijk dat je de juiste bloesems toegediend krijgt.

Je krijgt die bloesems die bij jouw emotioneel probleem in die periode passen. De manier waarop de juiste bloesems worden verkregen, is intuïtief, door middel van pendelen.

Zo helpen de bloesems je door een moeilijke periode heen, zonder de emoties te onderdrukken. Uiteraard wordt tijdens het consult uitgelegd waarom je een bepaalde bloesem nodig hebt en wat deze voor je kan doen. Omdat de manier waarop de bloesems worden verkregen intuïtief is, is deze uitermate geschikt voor het bepalen van de juiste bloesems voor kinderen en dieren. Deze kunnen immers meestal niet goed vertellen hoe ze zich voelen.

De bloesems kunnen gebruikt worden naast andere geneesmiddelen, omdat ze op een heel ander niveau werken.