Over

Lumana

Lumana is afgeleid van “lumen” wat licht betekent. Met Reiki werk je immers met lichtenergie. In ieder mens bevindt zich een bron van licht, je Hogere Zelf, ofwel je intuïtie of je innerlijke stem. De meeste mensen hebben moeite om vanuit die kern te leven. Veel mensen zijn het afgeleerd om hier naar te luisteren. Door middel van Reiki en onze cursussen kun je meer leven vanuit je zelf en vanuit je eigen waarheid.

De praktijk is in 1995 opgericht door Lia Hübner, traditioneel onafhankelijk Reiki-master. Zij behandelt mensen d.m.v. Reiki en de Bachbloesemtherapie en geeft cursussen. Haar dochter Esmeralda Hübner assisteert haar en geeft ook cursussen.

Lia

In januari 1994 heb ik mijn eerste graad Reiki gedaan en was zo onder de indruk dat ik vier maanden daarna de tweede graad ging doen. In de tien jaar die volgden heb ik mensen behandeld met Reiki en Bachbloesems in mijn eigen praktijk. Ik probeer mensen helderheid en inzicht in zichzelf te geven en tracht hen door een moeilijke periode heen te loodsen. In 2004 heb ik mijn Reiki-graden voltooid met de Mastergraad en sindsdien geef ik ook Reiki-cursussen.

In 2008 heb ik de trainersopleiding naar het boek van Louise Hay: ‘Je kunt je leven helen’ met succes afgerond.

Voor mij zijn eenvoud en humor belangrijk. Ik sta met beide benen stevig verankerd op de grond. Desalniettemin is spiritualiteit voor mij een belangrijke factor in mijn leven.

Esmeralda

Ik heb mijn eerste en tweede Reiki graad in 1994 en 1995 gedaan. In maart 2007 ben ik ingewijd in Reiki IIIA. Sinds 2004 assisteer ik mijn moeder tijdens de Reiki-cursussen en de Reiki-open avonden.

Mijn passie is het werken met de filosofie van Louise Hay. In april 2008 heb ik de trainersopleiding afgerond, zodat ik bevoegd ben om de cursus “Je kunt je leven helen” te geven. In het dagelijkse leven werk ik met veel plezier sinds 2000 als diëtist bij een thuiszorgorganisatie.

Reiki en de training van Louise Hay hebben mijn leven verrijkt en mijn visie op het leven positief veranderd. Dit wil ik graag doorgeven aan mijn cursisten.